Terug naar overzicht

Twiin opnieuw onder de aandacht tijdens msz-bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst ‘De IZA Digitaliseringsroutekaart in actie: concrete stappen voor de msz’ hebben we doelgerichte acties besproken om de IZA-doelen te behalen! Twinners Jaco Takkenkamp en Jelmer Kranenburg vertegenwoordigden Twiin en leidden boeiende gesprekken, o.a. over het belang van een correcte implementatie van de BgZ-uitwisseling.

Twiin vertelde kort over het Twiin Afsprakenstelsel, de TA Notified Pull (TANP) en de landelijke BgZ-implementatie in het kader van het Landelijk Dekkend Netwerk (LDN). "Een duidelijke basis brengt ons dichter bij een uniforme snelweg om verschillende sectoren en zorgtoepassingen aan te sluiten", zei Jaco.

Jaco gaf de deelnemers na afloop het Twiin Manifest mee. Wil jij meer weten over Twiin en de mogelijkheden ervan? Neem een kijkje in het Twiin Manifest: https://lnkd.in/dbDN5Wun
 
Dank aan de msz-koepels (NVZ | Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, NFU - Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra , ZKN - Zelfstandige Klinieken Nederland, Federatie Medisch Specialisten, VZVZ en Nictiz voor de geslaagde samenwerking en het organiseren van deze inspirerende bijeenkomst!